Het zwangerschapsblog van Gertjan en Anita

vrijdag, mei 12, 2006

Verlof

Hallo,

Sinds woensdag ben ik gestopt met werken en lekker met verlof, wat heerlijk! Vooral met dit weer. Begin er nu een beetje aan te wennen!

Vorige week donderdag zijn we bij de gynaecoloog geweest voor een 2de echo. Alles was prima, de kleine loopt twee weken voor met de groei en is inmiddels begonnen met indalen. We hoeven niet meer terug te komen en mogen weer gewoon naar de verloskundige.

Dinsdag mochten we weer voor controle naar de verloskundige. Alles goed, bloeddruk prima (ondanks de LAATSTE stressvolle werkdag). De verloskundige meldde inderdaad ook dat de kleine voorliep op de groei, maar dat maakt niks uit. Daar zeiden ze ook dat de kleine aan het indalen was en het leukste van het bezoek kwam daarna, het hartje van de kleine horen! Over 2 weken mogen we weer heen.

Inmiddels ook al een paar weken bezig met zwangerschapsgymnastiek, is wel interessant. Alleen wist ik nooit dat er zoveel kwaaltjes bestonden waar je aan kan lijden! Woensdag 17 mei gaat Gertjan ook mee, want dan is de partneravond en wordt hij voorbereid op wat er gaat gebeuren (alhoewel hij het al voor een deel weet door een informatieavond Bevallen in het ziekenhuis).

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

lekker zeg verlof. kun je alvast uitrusten voor de grote dag. ik ben blij dat alles goed gaat en dat je niet wist dat er zoveel zwangerschapskwaaltjes zijn want dat betekend dat je er geen last van hebt!! het is in iedergeval erg lastig en dat weet ik uit eigen ervaring (bekkeninstabiliteit, zwangerschapsvergiftiging, zwangerschapsjeuk!)

geniet van het mooie weer en geniet nu nog even van het getrappel in je buik voor je het weet ga je het missen. (daarin tegen heb je dan wel een klein mensje in je armen of gert ja natuurlijk!)

groetjes gerben dorien en noa

12 mei, 2006 19:00

 

Een reactie posten

<< Home